Pak de regie en investeer in jezelf!

Jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen. Leven lang ontwikkelen, is niet alleen verstandig, maar ook leuk. Zo leer je bij gedurende je loopbaan en blijf je flexibel op de arbeidsmarkt. De arbeidsmarkt groeit en veranderd ook voortdurend, zo ook de vraag van werkgevers. Beweeg je mee?

Agenda

Ons Leerwerkloket is er voor jong en oud! Wij adviseren in opleidingen en bieden korte loopbaanadviezen voor iedereen!
Afbeelding
bieb
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je je baan kwijtgeraakt en wil je je laten omscholen naar een baan met werkzekerheid? Misschien is werken in de techniek iets voor jou!
Afbeelding
Techniek
Wil jij alle podcastJournaals meteen horen?
Afbeelding
PodcastJournaal
Iedere eerste donderdag van de maand ben je welkom om aan te sluiten bij onze wandelcoaching. Van 14:00 tot ongeveer 15:30 wandelen we samen een ronde in de omgeving Helmond-Peel.   
Afbeelding
Wandelcoaching RvN
Leren hoe je gebruik kunt maken van digitale diensten van de overheid? De gratis cursus Digisterker in de bibliotheek helpt je in 4 lessen op weg. De overheid verwijst burgers steeds vaker en nadrukkelijker naar haar digitale loketten. Dat maakt het aanvragen van huurtoeslag, werk zoeken of het doorgeven van een verhuizing er niet altijd gemakkelijker op. Ook het ziekenhuis maakt gebruik van digitale gegevens voor het elektronisch patiƫntendossier. Met name het gebruiken van DigiD lijkt voor veel mensen een hoge drempel.
Afbeelding
Digisterker
Verzorgd door medewerkers Bibliotheek Beginnerscursus internet. Het internet is voor iedereen. Wil je starten met internet, maar weet je niet goed hoe dat werkt? Volg dan de basiscursus internet van Klik & Tik in de Bibliotheek. Stap voor stap ga je het internet op en ontdek je hoe dit werkt.
Afbeelding
Klik&Tik
Het spreekuur voor al je digitale vragen. Kun je wel wat hulp gebruiken of ken je iemand die hulp nodig heeft bij digitaal contact met de overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt.
Afbeelding
IDO spreekuur