Pak de regie en investeer in jezelf!

Jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen. Leven lang ontwikkelen, is niet alleen verstandig, maar ook leuk. Zo leer je bij gedurende je loopbaan en blijf je flexibel op de arbeidsmarkt. De arbeidsmarkt groeit en veranderd ook voortdurend, zo ook de vraag van werkgevers. Beweeg je mee?

Evenementen

Het spreekuur voor al je digitale vragen. Kun je wel wat hulp gebruiken of ken je iemand die hulp nodig heeft bij digitaal contact met de overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt.
Afbeelding
IDO spreekuur
Wat wilde ik vroeger worden? Waar heb ik plezier in? Wat voor activiteiten onderneem ik graag? Wat zegt dit allemaal over mij als mens, en mijn unieke kwaliteiten. En wat kan ik hiermee in mijn zoektocht naar de juiste match tussen mijzelf en werk. Zijn dit vragen waar je jezelf afvraagt, dan is deze workshop echt iets voor jou! Let op; er zijn meerdere datums  
Afbeelding
opvang
Heb je een idee waar je wil gaan werken, maar heb je geen idee wat de volgende stap is in het proces? Of heb je geen idee hoe je het proces moet aanpakken? Dan is deze workshop echt iets voor jou!
Afbeelding
3 mensen overleggen
Wat voor beroepen zijn er allemaal, en welke branches? En welke spreken mij aan? Wat is mijn beeld bij zo'n baan? Wat doe je dan en waar werk je? Tijdens deze workshop ga je jezelf oriƫnteren op verschillende beroepen en branches. En ga je ontdekken wat jou leuk lijkt en wat niet. Is dit echt een workshop voor jou? Meld je dan zeker aan! Let op: er zijn meerdere datums voor deze workshop.
Afbeelding
tekeningen van beroepsbeoefenaren