Pak de regie en investeer in jezelf!

Jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen. Leven lang ontwikkelen, is niet alleen verstandig, maar ook leuk. Zo leer je bij gedurende je loopbaan en blijf je flexibel op de arbeidsmarkt. De arbeidsmarkt groeit en veranderd ook voortdurend, zo ook de vraag van werkgevers. Beweeg je mee?

Onafhankelijk en Verbindend

Afbeelding
Helmond

Leren en werken zijn tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden. De arbeidsmarkt is continu in beweging. Werkzaamheden verdwijnen, wijzigen en nieuwe werkzaamheden ontstaan. Baanzekerheid heeft plaats gemaakt voor werkzekerheid. Voldoende actueel opgeleid zijn, is een belangrijke voorwaarde voor succes op de arbeidsmarkt. Hoewel belangrijk, is de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt niet altijd optimaal.

In het speelveld van leren en werken zijn wij graag een onafhankelijke en verbindende schakel. Versterken van de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt in de regio Helmond/Peelland. Dat is ons doel!

Samenwerking Arbeidsmarktregio Helmond - de Peel


Wij zijn een samenwerkingsverband tussen ROC Ter Aa, UWV en Senzer. Daarnaast werken we nauw samen met alle partijen die betrokken zijn bij 'Leven Lang Ontwikkelen'. Denk aan onderwijsinstellingen van vmbo tot en met wo-niveau, het bedrijfsleven, werkgeversservicepunt en kenniscentra. Samen ontwikkelen we activiteiten die de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt verbeteren.

Het Leerwerkloket Helmond - de Peel s er niet alleen voor werkgevers met vragen over opleiden, loopbaanontwikkeling of in- en doorstroom van personeel. Wij zijn er ook voor werknemers en werkzoekenden die ondersteuning en advies kunnen gebruiken op het gebied van opleiden, omscholing en werken.

Maak kennis met ons team:

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak. Ons doel? Versterken van de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt in de regio Helmond-de Peel.

Hulp nodig? Onze adviseurs wijzen je graag de weg. 

 


Inge van Stiphout
Manager Leerwerkloket Helmond de Peel
inge.vanstiphout@leerwerkloket.nl
 


Rachida Amarir
Loopbaanadviseur
rachida.amarir@leerwerkloket.nl


Eveline Sijmons
Loopbaanadviseur
eveline.sijmons@leerwerkloket.nl


Moniek van den Boogaard
Loopbaanadviseur
moniek.vandenboogaard@leerwerkloket.nl
 


Jaimy van Bloois
Loopbaanadviseur
jaimy.vanbloois@leerwerkloket.nl

 


Bieke van den Bogaard
Loopbaanadviseur
bieke.vandenbogaard@leerwerkloket.nl