Pak de regie en investeer in jezelf!

Jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen. Leven lang ontwikkelen, is niet alleen verstandig, maar ook leuk. Zo leer je bij gedurende je loopbaan en blijf je flexibel op de arbeidsmarkt. De arbeidsmarkt groeit en veranderd ook voortdurend, zo ook de vraag van werkgevers. Beweeg je mee?

Contact Leerwerkloket Helmond - de Peel

Vul hier het aanvraagformulier in voor je advies- of loopbaanvraag. Wij nemen spoedig contact met je op.

De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  helmond@leerwerkloket.nl
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Bij het Leerwerkloket Helmond - de Peel kunnen werkenden èn werkzoekenden terecht met al hun vragen over opleidingen op maat, omscholing en de arbeidsmarkt. Op onze website vind je informatie over de actuele leerwerk banen en nieuws over Leven Lang ontwikkelen.

Werkgevers kunnen bij ons terecht met vragen rondom loopbaanontwikkeling van het huidige personeel, toeleiding en in- en doorstroom van personeel en stages. Wij adviseren je graag als je een erkend leerbedrijf wilt worden, informatie over de arbeidsmarktontwikkelingen en financiële regelingen.

Als erkend Noloc gecertificeerd, bieden wij voor werkenden en werkzoekenden (kosteloos) loopbaanadvies aan. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend adviesgesprek. 

Je kunt alvast oriënteren door zelf aan de slag te gaan. 

Afbeelding
Helmond

Wil je alvast nader kennismaken met ons team? Kijk dan op deze pagina.

Leerwerkloket Helmond - de Peel
Churchilllaan 109
5705 BK HELMOND
Nederland