Pak de regie en investeer in jezelf!

Jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen. Leven lang ontwikkelen, is niet alleen verstandig, maar ook leuk. Zo leer je bij gedurende je loopbaan en blijf je flexibel op de arbeidsmarkt. De arbeidsmarkt groeit en veranderd ook voortdurend, zo ook de vraag van werkgevers. Beweeg je mee?

Maak kennis met de optiek!

Datum en tijd
Einddatum

Ben je gastvrij en vind je het leuk om in een winkel te werken? Wil je je graag ontwikkelen en ben je op zoek naar gevarieerd en uitdagend werk? Dan is werken in de optiek misschien iets voor jou.
In de week van 11 september 2023 start het Summa college Eindhoven met het leerwerktraject in de optiek. De opleiding duurt 3 maanden, waarvan 1 dag in de week naar school en 2 dagen per week werken in de praktijk.

Meer weten?
Summa organiseert twee informatie bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn op maandag 26 juni om 15:30 uur en op donderdag 31 augustus om 11:00 uur. Wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn voor het volgen van deze opleiding of wil je je aanmelden voor de bijeenkomst? Neem dan contact op met Renate.vandeven@uwv.nl of Imke.paulussen@uwv.nl

Afbeelding
optiek