Pak de regie en investeer in jezelf!

Jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen. Leven lang ontwikkelen, is niet alleen verstandig, maar ook leuk. Zo leer je bij gedurende je loopbaan en blijf je flexibel op de arbeidsmarkt. De arbeidsmarkt groeit en veranderd ook voortdurend, zo ook de vraag van werkgevers. Beweeg je mee?

Geen typische IT'ER? Wij zoeken jou!

Werken in de IT is veel meer dan alleen programmeren en systemen beheren. En het is overal om je heen aanwezig. Als IT overal is, hoef je alleen nog maar jouw weg te vinden naar een baan die bij jou past. Ook voor jou, zonder werkervaring in de IT, is het mogelijk om over te stappen naar een baan in de IT. Daar helpen we je bij. Van laagdrempelige oriĆ«ntatie, tot (gratis) omscholing naar een baan. Zodat jij uiteindelijk een werkplek vindt die je prikkelt, uitdaagt en zekerheid geeft. Veel mensen die we spreken vinden hun #droombaan in de IT.

  • Geen IT werkervaring nodig  
  • Gratis advies van Leerwerkloket
  • Gefinancierde omscholing en daarna geld verdienen


Meld je vrijblijvend aan voor een gratis informatiesessie bij het Leerwerkloket via:

typisch-it

Tientallen mensen uit jouw regio gingen je al voor. Allemaal mensen zoals jij!

 

Hoe ziet een omscholingstraject naar de IT eruit?
 

1-Meld je aan voor een vrijblijvende infosessie en loopbaangesprek.
We vertellen je tijdens een informatiesessie wat er mogelijk is en daarna verkennen we samen jouw skills, interesses en cursus- of scholingsmogelijkheden.

2-We matchen jouw interesses en skills met vacatures bij deelnemende IT bedrijven in de regio. Je krijgt de kans om je te oriƫnteren op een loopbaan in de IT. Voor de meerderheid van de aanmeldingen lukt het om een passende opleiding en baan te vinden.

3-Aan de slag! Start jouw leerwerktraject als zij-instromer. Gedurende de eerste maanden blijven we in contact voor begeleiding en ondersteuning waar nodig.


Meld je vrijblijvend aan voor een gratis informatiesessie bij het Leerwerkloket via:

typisch-it