Pak de regie en investeer in jezelf!

Jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen. Leven lang ontwikkelen, is niet alleen verstandig, maar ook leuk. Zo leer je bij gedurende je loopbaan en blijf je flexibel op de arbeidsmarkt. De arbeidsmarkt groeit en veranderd ook voortdurend, zo ook de vraag van werkgevers. Beweeg je mee?

Zij gingen je voor

Wil je net als Fleur een baan vinden die echt bij je past?

Benieuwd wat een gesprek bij het leerwerkloket teweeg kan brengen? Lees het prachtige verhaal van fleur.

Ik wilde iets anders. Maar wat? Ineens zijn de mogelijkheden eindeloos en begint feitelijk de zoektocht naar wie je zelf bent, wat je kunt (leren) en wat je wilt. Maar dat heeft wel een beetje richting nodig anders gaat het alle kanten uit. Dat is en niet constructief en emotioneel een beetje een rollercoaster. Gelukkig was daar op het goede moment Eveline Sijmons, van het Leerwerkloket Helmond/de Peel. Met haar hulp heb ik mijn mogelijkheden gekanaliseerd en het zoekgebied naar een leuke baan een heel stuk verkleind. We hebben een duidelijke scheiding aangebracht tussen het werkterrein wat ik professioneel ga doen en dat wat ik waarschijnlijk nog wel eens als vrijwilliger ga invullen. Inmiddels heb ik een leuke baan gevonden waarvan ik het gevoel heb dat het klopt. En precies op de manier die Eveline voorspelde. 'via eigen netwerk'.

Gratis orientatiegesprek - loopbaancoaching? 
Heb jij ook hulp nodig bij jouw loopbaan? Vraag jij je af welke opleiding of beroepsrichting bij jou past? Zoek jij hulp bij het vinden van een baan of opleiding? Of wil je een andere stap maken? Ons team staat klaar voor al jouw loopbaanvragen. Wij geven je graag kosteloos en vrijblijvend advies. Neem contact met ons op om een afspraak te maken! 

Maak een afspraak